About Me

eva-library

She is a simple woman, Living in Pamulang Depok, She always think about every movement, education and development around her. She spent her childhood in Sukabumi and continued his education majoring in Jogjakarta.

She loves cooking, travelling, reading novel, writing article especially education article. In the spare time she reads entrepreneurship books and fictional books. She also like to watch movies, soccer matches (Chelsea, Manchester United, Barcelona, and Spain ), and explores any investment. She is still an employee in a company and try to have own business.

Why she writes this blog. This blog itself resembles the passion of the author. It contains the written things about her personal life, story, travelling and how she sees the world. Also She rumbles about her passion woman, environment, and education of course gadget and internet related. Last but not least, She loves his country too. That’s why She sometimes tell things that may help his own country to be a welfare one.

Again, welcome to her blogger. Please share your thoughts and ideas, as well as respond to her reflections. She like review a good book, if you have a book and want to give her a book to review, lets contact her directly. Thank you for visiting this simple website.

Facebook : Eva Rohilah
Twitter: @evarhl
E-mail: rohilaheva@gmail.com
Instagram: Eva Rohilah

Advertisements
Comments
  1. forumyogyabangkit says:

    Mbak, enak ga rumah barunya?doakan kami juga biar cepat dapat rumah yang cocok…hihihi
    Salam kangen ku,
    Lika

  2. Icheh says:

    emang se-ndut apa skr Mbak? hehe… dari fotonya sch msh proporsional. ciee… lama bgt ya qt ga ketemu. Aku maen ke rumah baru boleh ga, kgn jg pgn ngobrol2..:)

  3. tina says:

    Weiss, kayaknya seger banget tuh di belakang photonya, lagi dimana tuh bi? jangan2 lagi di belakang rumah sukabumi yak?hehe..
    tapi lebih segeran orangnya kok, nyang abis nempatin rumah baru..cie…
    jangan lupa akhir januari ya, ngundang kita2 makan2 di rumah baru pamulang indah permai damai sentosa guyup rukun senantiasa..
    v(^_^)

  4. Sismanto says:

    Assalamu’alaikum Wr. Wb.

    nice to meet your blog. i hop we share abaout anything, especially education & woman. Thanks

  5. Setyowati iriana says:

    Yang penting jaga kesehatan. Agar dapat melaksanakan aktifitas secara maksimal. Sukses selalu.

  6. Eva says:

    Mbak Rina, makasih komentarnya. Semoga Mbak Rina juga sehat

  7. Dheny Wiratmoko says:

    Begitu padatnya aktivitas kawan Eva, tapi yang paling menggugah saya adalah aktivitas cooking and writing article especially education article. Untuk aktivitas cooking, sekali-kali dipraktekan di Yogya atau pada suatu waktu, misalkan saya dapat menyempatkan waktu bermain ke tempat kawan Eva, biar nanti saya yang mencicipi, meminjam istilah Bondan Winarno apakah hasilnya “mak nyus” atau tidak? Untuk aktivitas writing article especially education article, saya tertarik untuk mengaksesnya, mungkin semua artikel yang sudah ditulis mohon dapatnya untuk difoward ke email saya. Terima kasih.

  8. ahmad gunandar says:

    ass, bu, saya sudah lihat profile dan kisah ibu, begini bu, anak sy klas 6 sd, anak sy lagi mencari guru ngaji yang baru, boleh sy minta no yang bisa dihubungi, supaya saya bisa contactlansung, tks sy tunggu

  9. sururudin says:

    Mba eva, tadi saya baru membaca tulisan mba yang terkait pendidikan di Beijing. Kebetulan saya kemarin dari beijing dan sekarang ada di Shanghai. membacanya cukup menarik, kebetulan saya juga sedang ada penelitian di beijing kemarin, mengenai budaya dan agama. nanti bisa saling berbalas mengenai cerita tentang pendidikan jika diberi kesempatan.

    Salam.

    Sururudin

  10. rose says:

    salam perkenalan buat bu eva. makasih atas info daun kemangi. saya suka banget daun kemangi sebagai lalapan dengan burung dara dan gurame bakar. enak kok dan membuatkan saya ingin sering ke indonesia. bu eva netap di mana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s